windsurfing škola Nin

surfcenter-smWindsurfing tečajevi
Škola jedrenja na dasci.

Bešumno kliziti sa daskom iznad površine vode, koristiti vjetar i valove za sebe, toliki je izazov da se mnogi vrlo brzo zaraze. To je zdrava ovisnost o vjetru, valovima i prirodi. Bez obzira na raznolike mogućnosti windsurfing je sport koji se nauči s lakoćom i za sve je dobne uzraste od 7 do 70 godina. Stabilne daske, lagana jedra raznih veličina kao i neoprenska odijela protiv hladnoće čine učenje u Surfmania centru lakšim nego ikada. I već nakon samo par sati tečaja naučimo surfati...uz naše instruktore vodimo vas sigurno, profesionalno i uz mnogo zabave!

Dočekat će vas dobro obrazovani i kvalificirani instruktori uz profesionalnu školsku opremu (Hifly daske i jedra svih veličina, neoprensko odijelo, trapezi, prsluci, papučice za vodu...), optimalni program tečaja, željeni uspjeh u učenju na plitkim pješčanim plažama.

Svi naši tečajevi se izvode po stručnim internacionalnim VDWS pravilima. To znači da imate mogućnost dobijanja windsurfing dozvole.

POČETNI TEČAJ
Surfanje nikada nije bilo lakše sa pravom opremom i stručnim savjetima nstruktora.
• trajanje: 6 sati kroz 3 dana. 2 sata po danu.
• cijena početnog tečaja je 1020 kn i uključuje svu opremu uz instruktora za vrijeme tečaja.
BOOK
BRZI / PONOVNI TEČAJ
Za brzi početni tečaj / osvježenje znanja i učenje novih vještina.
• trajanje 4 sati kroz 2 dana. 2 sata po danu.
• cijena je 680 kn sa opremom
BOOK
DOZVOLA INT. VDWS
Međunarodna dozvola za windsurfing.
• dodatna teorija i pisanje pismenog ispita
• cijena: 190kn
 vdwslogo-sm


Tečajevi se održavaju na dugim i plitkim pješčanim plažama u okolici Zadra, točnije u ninskoj laguni kraj grada Nina gdje su uvjeti za učenje ovim sportom jedni od najboljih na našem Jadranu. Savršeno mjesto za učenje jedrenja na dasci u Hrvatskoj.
 
 
 
Windsurfing Zadar Nin