VDWS licenca


Ishodite međunarodnu kitesurfing licencu!

Surfmania centru su međunarodno priznati kitesurfing i windsurfing VDWS instruktori. Windsurf centar u Hrvatskoj u kojem možete ishoditi međunarodnu kitesurfing licencu (dozvolu za kitesurfing) sa novim sistemom bodovanja sa završenim stupnjem znanja.

Kako do dozvole?

Nakon završenog početnog tečaja – dobija se level 2 ili 3 plus teorija.
Ukoliko ste već pravi kiter, dovoljno je proći u centru dio teorije o sigurnosnim pravilima, pravilima prednosti i drugim važnim aspektima za kitesurfing dok se praktični dio odrađuje na moru s instruktorom kako bi se bodovao level znanja.

Što sa dozvolom?
Kao međunarodno priznata, ova dozvola omogućuje najam opreme u Surfmania centru ili bilo kojem kite centru u svijetu. Također vlasnik ove dozvole ima dokaz da posjeduje osnovno ili naprednije znanje o kitesurfingu.
U sve više kitezona u svijetu ova dozvola je „ulaznica" u more (čak i sa vlastitom opremom).
Sistem bodovanja stupnja znanja je jednak u svim VDWS kitecentrima – dovoljno je pokazati dozvolu i možete dalje uz tečaj napredovati na levelu znanja.
Vaša dozvola sa podacima i stupnjevima znanja se upisuju u VDWS online registar dostupan svim centrima.
Općenito, kitesurfing dozvola uvodi veću sigurnost među kiterima a time i više zabave na moru!

Kako izgleda dozvola?
Uz osobne podatke na poleđini se nalaze dvije plakete koje pokazuju završeni stupanj i teorijsko znanje kitesurfinga. Postoji 7 levela plus teorijski stupanj.

Stupnjevi znanja - LEVEL SYSTEM: