Kitesurfing škola Nin

Dobrodošli u svijet kitesurfing škole u Hrvatskoj - pustolovine sa elementima vjetra i vode. Kitesurfing / kiteboarding  - to je lakoća, lebdenje, akcija, sportski duh, doslovce zabava. Možda se samo želiš jednom upoznati sa kitesurfingom, a možda otkriješ budući najdraži hobi i lifestyle! U Surfmania školi kitesurfinga u Ninu kraj Zadra naći češ pravu podršku.

Kitesurfing tečajevi / kiteboarding tečajevi u Hrvatskoj se održavaju na dugim i plitkim pješčanim plažama u okolici Zadra, točnije na plaži Ždrijac u ninskoj laguni kraj grada Nina gdje su uvjeti za učenje kiteboardinga  jedni od najboljih na Jadranu.

Dočekat će vas dobro obrazovani i kvalificirani instruktori uz profesionalnu školsku opremu (Cabrinha i Flysurfer kajtovi i daske, neoprensko odijelo, specijalni kite trapezi, prsluk, papučice za vodu…), optimalni program tečaja, cjeloviti repertoar sigurnosnih aspekata i pravila ponašanja kao i željeni uspjeh za učenje kiteboardinga na plitkim pješčanim plažama te puno zabave u malim grupama. 

Svi naši tečajevi kitesurfinga u Ninu se izvode po stručnim internacionalnim VDWS pravilima. To znači da imate mogućnost dobijanja kitesurfing dozvole.

 
POČETNI TEČAJ
Prvi koraci prema ovom fascinantnom sportu uz 
mnogo instruktorskih savjeta iz prakse.

trajanje: 6 sati kroz 3 dana. 2 sata po danu.
Ili intenzivni tečaj od 2 dana i 3 sata po danu.

Cijena početnog tečaja je 2040kn i uključuje 
svu opremu uz instruktora za vrijeme tečaja.
Završeni stupanj u ovom tečaju je level 1 - 2 do level 3.
BOOK

NAPREDNI TRENING
Onda kada je potrebno još malo trenerske ruke.
najam opreme uz pomoć asistenta-trenera

trajanje: 3 sata/1 dan
cijena je 795kn sa opremom.
BOOK

DOZVOLA INT. VDWS
Međunarodna dozvola za kiteboarding.
dodatna teorija i kratka provjera znanja, 
potvrda o navršenom stupnju (7 stupnjeva)

cijena VDWS dozvole: 190kn